detector.media
Детектор медіа
21.12.2017 13:00
У мережі обурені планами СТБ та «Інтера» показати «Іронію долі»
У мережі обурені планами СТБ та «Інтера» показати «Іронію долі»
Активісти закликають Держкіно скасувати прокатні посвідчення декільком радянським стрічкам

У мережі Фейсбук на сторінці під назвою «Бойкот російського кіно» обурені тим фактом, що два українські телеканали – «Інтер» та СТБ планують на 31 грудня трансляцію відомого радянського фільму «Іронія долі, або З легкою парою!». Активісти нагадують, що у вищезгаданій картині знялася Валентина Тализіна, яка входить до «чорного списку» Мінкульту.

«Як нам відомо, прокатне посвідчення на нього досі не скасоване, – йдеться в дописі щодо стрічки Ельдара Рязанова. – Вимагаємо від ДержКіно України виконати закон і скасувати прокатні посвідчення на всі фільми з участю Тализіної, зокрема на фільм «Іронія судьби, або С льогкім паром». А від Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення – вжити заходів щодо моніторингу телеефіру й покарати порушників згідно з законом».

Також активісти відзначають, що цього понеділка, 18 грудня, на СТБ вже показали фільм «Любовь и голуби», в якому також знімалися російські артисти, які свого часу підписали лист на підтримку політики Володимира Путіна щодо Криму.

Фото: YouTube

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY