detector.media
20.12.2017 17:12
Стець пообіцяв збільшити кількість роликів про Україну на ТБ і в інтернеті
Стець пообіцяв збільшити кількість роликів про Україну на ТБ і в інтернеті
Міністр інформаційної політики Юрій Стець заявив, що наступного року кількість роликів про Україну, що демонструються на світових каналах та на інтернет-ресурсах, планується збільшити.

Про це він сказав під час прес-конференції, присвяченій аналізу роботи відомства за рік, повідомляє «Укрінформ».

«Ми знайшли можливим, і зараз ролики про Україну "крутяться" на телеканалі CNN... На наступний рік ми плануємо збільшити кількість - і в інтернет-ресурсах, і в інформаційних медіа, і в соцмедіа, і, в тому числі, на світових телеканалах, таких як CNN, ще більше інформації про Україну», - сказав Юрій Стець.

Раніше у Міністерстві інформаційної політики була створена Міжвідомча комісія з питань популяризації України. Відповідна постанова Кабміну була прийнята 7 червня 2017 року у рамках реалізації Концепції популяризації України у світі та просування інтересів України у світовому інформаційному просторі, схваленої урядом 11 жовтня 2016 року.

Нагадаємо, Міністерство інформаційної політики України запустило 30-секундний рекламний ролик про Україну на CNN. В кабельній новинній сітці CNN він буде транслюватися з 15 по 21 грудня.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY