detector.media
20.12.2017 15:52
Новий серіал Тетяни Гнєдаш вийде на каналі «1+1»
Новий серіал Тетяни Гнєдаш вийде на каналі «1+1»
Прем’єра 4-серійної новорічної мелодрами Тетяни Гнєдаш «Двигун внутрішнього згоряння» відбудеться на телеканалі «1+1» 25 грудня о 20:15. Про це повідомляє прес-служба каналу.

Виробництвом мелодрами займався ART Forms Production. Режисер-постановник і співавтор сценарію – Тетяна Гнєдаш, оператор-постановник – Андрій Шкір, співавтор сценарію – Іван Шишман. Головні ролі виконали Єлизавета Курбанмагомедова, Володимир Заєць, Анатолій Котеньов, Олена Стефанська, Софія Пісьман, Олександр Давидов, Костянтин Корецький, Анатолій Смолка та Євген Капорін.

Міні-серіал розповідає про родину керівника машинобудівного заводу Павла Короленка, який рано овдовів та самотужки виховав доньку Євгенію, яка мріє стати інженером-винахідником. Щоб потрапити на роботу до бюро видатного конструктора Володимира Громика, дівчина переодягається чоловіком і влаштовується інженером як Євген Кравченко, але поступово закохується у свого керівника.

Крім ефіру каналу серіал «Двигун внутрішнього згоряння» можна буде переглянути на онлайн-платформі «1+1 video».

Нагадаємо, українська продюсерка і сценаристка Тетяна Гнєдаш очолювала серіальний продакшн Front Cinema, що входив до складу «Медіа Групи Україна» та спеціалізувався на виробництві багатосерійних горизонтальних серіалів (телероманах).

У листопаді телеканал «Україна» повідомив «Детектору медіа», що потреба в довгих серіалах у сітці каналу знижується, тому група прийняла рішення реорганізувати Front Cinema, але продовжити співпрацю з Тетяною Гнєдаш на ринкових засадах.

Тетяна Гнєдаш підтвердила «Детектору медіа», що у 2018 році відбудеться реорганізація та переформатування Front Cinema. Вона також повідомила, що працюватиме як для каналів холдингу «Медіа Група Україна», так і для інших телеканалів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY