detector.media
20.12.2017 13:50
22 грудня – показ фільму «Стираючи Девіда» від фестивалів «Кіномедіа» та Docudays UA
22 грудня о 19:00 у кінотеатрі «Київ» (вул. Велика Васильківська, 19, зал «Сінематека») покажуть стрічку конкурсної програми фестивалю Docu/Права – «Стираючи Девіда» режисера Девіда Бонда

«Стираючи Девіда» – перший повнометражний документальний фільм режисера, продюсера та сценариста Девіда Бонда. Стрічка порушує проблематику права на недоторканність приватного життя як одного з ключових конституційних прав людини. Це фільм про відсутність особистого простору і конфіденційної інформації у житті кожного з нас.

Після перегляду фільму відбудеться також дискусія на тему: «Свої і чужі цифрової реальності: як захистити приватність?» за участі правозахисниці Марії Томак та виконавчого директора Української Гельсінської спілки з прав людини Олександра Павліченко.

Фільм демонструватимуть з українськими субтитрами. Показ відбудеться 22 грудня о 19.00 у кінотеатрі «Київ» (вул. Велика Васильківська, 19, зал «Сінематека»). Вхід на показ вільний за умови попередньої реєстрації – тут.

Захід відбудеться в рамках співпраці Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA та кінофестивалю короткометражних фільмів про журналістику «Кіномедіа».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY