detector.media
19.12.2017 18:20
«Громадське ТБ» розпочне транслювати фільми й новини ВВС
«Громадське ТБ» розпочне транслювати фільми й новини ВВС
Сьогодні, 19 грудня, «Громадське ТБ» розпочинає показ документальних фільмів британського суспільного мовника ВВС. У наступному році розпочнеться трансляція новин ВВС.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

На «Громадському ТБ» вийдуть з українськими субтитрами 12 найкращіх документальних серіалів:  «Планета Земля», «Шовковий шлях», «Південний Тихий океан», «Африка», «Страшні історії зі Стівеном Фраєм», «Давній Рим», «Перевір теорію на міцність», «Історії світу з Ендрю Марром», «Планета людей», «Вікінги», «Життя» і «Чудеса сонячної системи».

Новий проект дозволить глядачам Громадського більше дізнатися про навколишній світ, здійснити подорожі часом та у найвіддаленіші куточки світу.

19 грудня о 22.00 відбудеться прем’єра фільму «Вікінги».

У лютому 2018 року «Громадське ТБ» розпочне трансляцію новин українською від команди ВВС. Кожного робочого дня о 22.00 на каналі виходитимуть ексклюзивні матеріали від британського мовника з України та усього світу.

Нагадаємо, Міхеїл Саакашвілі після виступу перед соратниками під Верховною Радою 6 грудня неввічливо відповів на запитання київського журналіста служби ВВС Джона Фішера.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY