detector.media
19.12.2017 14:20
Бразильські пристрасті на українському ґрунті: Star Media знімає чотирисерійну мелодраму «Два полюси любові»
Бразильські пристрасті на українському ґрунті: Star Media знімає чотирисерійну мелодраму «Два полюси любові»
Прем'єра телефільму відбудеться навесні 2018 року на телеканалі СТБ

Про це повідомила прес-служба Star Media.

У центрі мелодраматичної історії - життя двох сестер-близнючок, які, волею долі, були розлучені одразу після народження. Фатальне рішення прийняв батько крихіток, який хотів сина, а тут мало того, що дівчинка, так ще і в двох екземплярах. Одна з дівчаток потрапляє в сім'ю заможного бізнесмена, чия дружина в ту ж саму ніч втратила дитину під час пологів... Але, як відомо, все таємне рано чи пізно стає явним, і через 20 років дві сестри - Аліна і Женя - все ж зустрічаються, і досить за загадкових обставин.

Головну роль в цій історії грає 20-річна актриса, зірка серіалу «Райське місце» Клавдія Дрозд-Буніна. Також в серіалі задіяні популярні українські актори - Віталіна Біблів, Наталя Доля, Марк Дробот, Ігор Рубашкін, Олександр Попов та інші. Загалом на проект виділено 18 знімальних змін. Більшість локацій підібрано в Києві і області.

«Ми всіляко намагаємося зробити серіал різноплановим для залучення більш широкої глядацької аудиторії. Основна мелодраматична лінія доповнена невеликою детективною лінією, адже герої фільму намагаються з'ясувати загадкові таємниці свого минулого. Тут є і гостросюжетні моменти, які зможуть тримати глядача в напрузі, адже життя героїв виявиться під загрозою. У серіалі буде саспенс, несподівані сюжетні повороти та стрілянина», - каже режисер Роман Бровко.

«Коли цю заявку взяла в розробку Ірен Роздобудько (автор сценарію), я повністю була впевнена, що сюжет буде насиченим, глибоким, інтригуючим, оригінальним, і в той же час - дуже складним з реалізації, - розповіла продюсер Star Media Галина Храпко. - І не тільки через те, що у нас у фільмі три часових проміжки (починаючи з кінця 90-тих), що є весна, літо і осінь (а знімальний період в грудні). А в психологічній наповненості кожної ролі. Досвідченого глядача, втомленого поверхневими історіями, ми постараємося порадувати цікавою психологією образів, глибиною і майстерністю нашого акторського тандему».

Виробництво: Star Media

Жанр: мелодрама

Продюсери: Влад Ряшин, Галина Храпко, Катерина Шевелюк

Режисер-постановник: Роман Бровко

Оператор-постановник: Олександр Сєдов

В ролях: Клавдія Дрозд-Буніна, Наталя Доля, Віталіна Біблів, Олександр Пашков, Ігор Рубашкін, Марк Дробот, Ірина Авдєєнко, Олександр Попов та інші.

Фото: Star Media

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY