detector.media
18.12.2017 12:49
«Рецепт не на одне свято»
«Рецепт не на одне свято»
Свіжий «Маршрут №1» пропонує «новорічне меню»

Вам сумно і зовсім немає відчуття наближення зимових свят? Допоможе новий випуск глянцю, «заряджений» позитивом, теплом і мудрістю. «Варто вирощувати свій внутрішній світ. Займатися цим цілеспрямовано і все життя. Багато чого може змінитися навколо вас, але ваш внутрішній світ вас не покине. Якщо він у вас «доглянутий». Перший критерій цього – відчуття, що вам не нудно із самим собою… Зосередженість на тому, що для тебе є важливим, допомагає піднятися над труднощами. Якщо чітко визначитися, що ти повинен займатися собою, це допоможе переживати різні обставини», – «рецепт не на одне свято» пропонує у своїй традиційній колонці головний редактор Лариса Івшина.

Про родинні традиції відзначення Нового року та Різдва «Маршруту №1» розповів голова Аграрної партії України Віталій Скоцик, про тонкощі неодмінного «ігристого» атрибута свята – французький винороб та власник Дому шампанського «Adam-Jaeger» Режіс Адам, про «прикраси з сенсом» – засновник бренду L’arbre Костянтин Лісаковський. А особливостями святкового частування поділилися генеральний продюсер і ведуча інтернет-каналу URKLIFE.TV Людмила Немиря, громадська діячка, екс-депутатка Київради Олена Терещенко (Єскіна), власниця «Цукерні» Світлана Роман, а також ціле «сузір’я» послів, зокрема Канади, Німеччини, Болгарії, Індії, Японії, Австралії, Грузії та Туреччини! Кожен неодмінно знайде щось цікаве для себе і в наших оглядах – «зимової» музики від радіо «Аристократи», оригінальних ялинкових прикрас, «магічних» святкових страв та ідей, як подарувати свято тим, хто його потребує найбільше. До речі, глянець потішить навіть і тих, хто зовсім не любить «кухонні справи»!

Заінтриговані? Замовляйте «Маршрут №1. Новорічне «меню» у магазині на сайті «Дня» чи за телефоном відділу реалізації: (044) 303 96 23. Можна придбати його в кіоску преси!

Підготувала Ольга ХАРЧЕНКО, «День»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY