detector.media
17.12.2017 12:05
У Габоні поранили двох репортерів журналу National Geographic
У Габоні поранили двох репортерів журналу National Geographic
Двох данських репортерів National Geographic поранив чоловіка з ножем в столиці Габону в помсту за «напади США на мусульман».

Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на The Telegraph.

«За першими показаннями на місці події, нападавши, 53-річний чоловік з Нігерії, крикнув: "Аллах Акбар". Він був заарештований на місці», - сказав міністр оборони Габону Етьєн Массард.

Також Массард зазначив, що чоловік заявив, що діяв «в помсту за напади США на мусульман і визнання Америкою Єрусалиму як столиці Ізраїлю».

Журналісти були відправлені до лікарні в Лібревілі у важкому стані.

Як відомо, 6 грудня президент США Дональд Трамп попри застереження світової спільноти схвалив рішення визнати Єрусалим столицею Ізраїлю.

Як зазначає «Українська правда», Ізраїль вважає місто Єрусалим своєю неподільною столицею. Ізраїль захопив східну частину міста під час Шестиденної війни в 1967 році та згодом анексував. Палестинці прагнуть зробити східну частину Єрусалима майбутньою столицею власної держави.

Нагадаємо, американський журнал National Geographic цього року назвав найкращим фотографом природи (Nature Photographer of the Year) сингапурця Джайпаркаша Джога Бохана (Jayaprakash Joghee Bojan).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY