detector.media
15.12.2017 17:11
ОМКФ-2018 розпочав прийом заявок у конкурсні програми
ОМКФ-2018 розпочав прийом заявок у конкурсні програми
9-й Одеський міжнародний кінофестиваль (ОМКФ), котрий пройде 13-21 липня 2018 року, починає відбір фільмів у конкурсні програми.

Про це повідомляє прес-служба кінофестивалю.

Учасником Міжнародної конкурсної програми можуть стати ігрові повнометражні фільми високої художньої якості із глядацьким потенціалом (арт-мейнстрім) і завершені після 1 січня 2017 року, прем’єри яких не відбувались на території України на момент початку кінофестивалю у 2018 році.

До Національної конкурсної програми відбираються ігрові та неігрові повнометражні та короткометражні фільми усіх жанрів українського виробництва або копродукції з Україною, завершені після 1 січня 2017 року.

До участі у Конкурсі європейських документальних фільмів приймаються повнометражні документальні стрічки, що були вироблені повністю або у межах міжнародної копродукції; зі списком країн можна ознайомитися на сайті ОМКФ у розділі Регламент. Також там розміщено детальну інформацію про правила та процедуру подачі заявок на 9-й Одеський кінофестиваль.

Приймання заявок до міжнародної, національної та документальної конкурсної програми відкрито з 14 грудня 2017 до 10 квітня 2018. Заповнити онлайн-форму заявки можна на офіційному сайті ОМКФ.

Селекція фільмів у конкурсні програми здійснюється відбірковою комісією, в яку входить програмна дирекція кінофестивалю. 

Нагадаємо, Одеський міжнародний кінофестиаль (ОМКФ) запровадив нову номінацію в національному конкурсі – «Найкраща режисерська робота».

Також відтепер кожен фільм, що пройшов селекцію відбіркової комісією ОМКФ, зможе брати участь лише в одній конкурсній програмі кінофестивалю.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY