detector.media
Детектор медіа
14.12.2017 19:04
Сергій Притула просить про допомогу у боротьбі з клоном-аферистом
Сергій Притула просить про допомогу у боротьбі з клоном-аферистом
Телеведучий поскаржився на фейковий акаунт в Інстаграмі

Ведучий Нового каналу Сергій Притула на своїй сторінці в Фейсбуці поскаржився на творців фейкового акаунту від його імені в Інстаграмі. За словами телеведучого, невідомі відкрили підробну сторінку вже давно, але Сергій не звертав на них уваги, поки не помітив, що там від його імені пропонуються якісь фінансові операції, розіграші та не надто прозорі схеми.

«Цей упир доволі жваво набрав понад 70К підписників і почав проводити якісь розіграші, оперувати якимись сумами, пропонувати послуги по рекламі і просуванню товарів, – розповідає Сергій Притула. – І все це від мого імені, підкріплююючи пости моїми фото і т.д. Я вже зробив кілька спроб по блокуванню чорта з різних сторін. Але достукатись до адміністрації інстаграм важче, ніж до Пентагону. Проте, добрі люди сказали, що якщо на істоту одночасно пожаліються багато людей, то, можливо, це приверне увагу системи».

Скріни фейкової сторінки, на яку скаржиться Притула

Телеведучий просить підписників витратити півтори хвилини часу на те, щоб поскаржитися на фейкову сторінку адміністрації соціальної мережі, сподівається, що це допоможе зупинити афериста (чи аферистів?).

Фото: Фейсбук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY