detector.media
14.12.2017 18:06
«1+1» проведе у День святого Миколая благодійний марафон для допомоги важкохворим дітям
«1+1» проведе у День святого Миколая благодійний марафон для допомоги важкохворим дітям
В День святого Миколая, 19 грудня, програма «Сніданок з 1+1» в прямому ефірі проведе благодійний марафон, виручені кошти від якого підуть на здійснення бажань тяжкохворих дітей - підопічних проекту «Здійсни мрію».

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Починаючи з 6.30, протягом тригодинного марафону до студії «Сніданку» завітають зірки, які нададуть власні ексклюзивні подарунки для благодійного онлайн-аукціону. Будь-який бажаючий зможе позмагатися за особисту зустріч з примою-балериною Національної опери і суддею «Танців з зірками» Катериною Кухар, індивідуальний мастер-клас ведучого від Алли Мазур, рукавиці від легендарного воротаря київського «Динамо» Олександра Шовковського. Ведучий Руслан Сенічкін розіграє участь у зйомках власної кулінарної рубрики «Правила сніданку». Свої лоти також нададуть Дмитро Комаров, MONATIK, студія «Квартал 95», DZIDZIO, Ахтем Сеітаблаєв, Андре Тан, Олександр Авраменко, Гарік Корогодський, Савва Лібкін і багато інших.

«Благодійні марафони стали вже доброю традицією для "Сніданку". Над ними наша команда працює з особливим натхненням. Ми вдосконалюємо цю складну телевізійну форму. Увага глядачів і зібрані під час ефіру кошти - це особлива нагорода для нас. Ми раді, що з кожним разом кількість наших однодумців зростає, і до цієї ініціативи долучається все більше відомих людей, які надихають своїм прикладом. У День святого Миколая кожен може стати чарівником і подарувати диво тим, кому це так необхідно», - сказала керівниця «Сніданку з 1+1» Юлія Жмакіна.

Аукціон триватиме цілий день на сторінці «Сніданку» в Facebook і завершиться о 19.00. Купити подарунок від зірки зможе кожен, хто запропонує найбільшу суму і перерахує її на рахунок благодійного фонду «Ти не один».

Всі зібрані за подарунки кошти будуть спрямовані на здійснення бажань тяжкохворих дітей з проекту «Здійсни мрію». Куратори проекту - Олександра Лобода і Лідія Таран.

Нагадаємо, до нового 2018 року на телеканалі «1+1» стартувала серія роликів, що запустили відлік до новорічної ночі. У роликах знялися зірки та ведучі телеканалу, а також символ 2018 року, «року собаки» - золотистий лабрадор.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY