detector.media
14.12.2017 17:18
В Україні відбулися зйомки рекламних телевізійних роликів гри World of Tanks (ВІДЕО)
В Україні відбулися зйомки рекламних телевізійних роликів гри World of Tanks (ВІДЕО)
Компанія Wargaming, яка створила популярну гру World of Tanks, запустила в Європі два ТБ-ролика, які були зняті в Україні.

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Обидва відео для нової європейської рекламної кампанії World of Tanks зняті в місті Бучі (Київська область). Дія першого відбувається на бензозаправці компанії UPG, де власник Т-34-85 усвідомлює, що величезний бак означає чималі витрати на паливо.

У другому - інший водій-танкіст намагається вирішити проблеми з в'їздом на парковку, викликані конструктивними особливостями його машини. Обидва рекламних ролики проводять думку, що найкращим місцем для реалізації мрії володіти танком є не повсякденна реальність, а поля битв гри World of Tanks.

Замовником роликів виступив європейський офіс компанії-виробника Wargaming, а втілило ідею французьке агентство Romance/Group DDB. Продакшн взяла на себе компанія Wanda Production, українським партнером якої стала Radioactive Films. Ця студія, відома співпрацею з багатьма міжнародними брендами, зняла для Apple на Київському залізничному вокзалі рекламу Apple Watch 3.

Зйомки рекламних роликів World of Tanks в сукупності зайняли всього 14 годин. Найскладнішим завданням, за словами їх творців, став пошук Т-34-85 в робочому стані. Рекламна кампанія зі знятими в Україні роликами пройде в 10 європейських країнах і триватиме до 15 лютого 2018 року.

World of Tanks - це онлайн-гра, присвячена броньованим машинам середини XX століття.

Нагадаємо, великі бренди зупиняють рекламні кампанії на YouTube та Google після того, як їх оголошення з'явилися в роликах, що експлуатують дітей.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY