detector.media
13.12.2017 13:48
15 грудня «Укранімафільм» підпише з корейською студією AB Media Co меморандум про створення анімаційного серіалу Smart Babies
15 грудня «Укранімафільм» підпише з корейською студією AB Media Co меморандум про створення анімаційного серіалу Smart Babies
Журналістів запрошують на прес-конференцію, під час якої відбудеться презентація стратегії розвитку Державного підприємства «Укранімафільм», а також підписання меморандуму з корейською студією AB Media Co про створення анімаційного серіалу Smart Babies, вартість якого сягає кількох мільйонів доларів США.

Подія відбувається за підтримки корейських державних асоціацій RAPA s KAPA, Міністерства Культури України та Державного агентства з питань кіно.

Прес конференція відбудеться 15 грудня (п’ятниця) о 12.00 в I-Hub, вул.Хрещатик, 10.

Учасники прес-конференції:

О 12.30, по завершенню прес-конференції, розпочнеться Конференція «Розвиток анімації в Україні», під час якої і відбудься підписання меморандуму про спільне виробництво анімаційного серіалу Smart Babies. Унікальність цієї співпраці полягає в тому, що 50% фінансування бере на себе корейська сторона, виступаючи повноправним партнером. Також під час конференції буде презентовано стратегію розвитку ДП «Укранімафільму», створення аніма-хабу  та перші анімаційні проекти.

Конференція стане дискусійним майданчиком та своєрідним «дефібрилятором», який запустить роботу «Укранімафільму» з новою частотою.

У конференції візьмуть участь: міністр культури Євген Нищук, голова Державного агентства України з питань кіно Пилип Ілленко, посол республіки Корея  в Україні Лі Янг-Гу, заступник міністра економічного розвитку та торгівля Михайло Тітарчук, голова департаменту культури КМДА Діана Попова, Член національної ради з питань телебачення та радіомовлення Валентин Коваль, Співзасновник Film.UA Сергій Созановський, представник Національного бюро програми ЄС «Креативна Європа» Юлія Федів, Кельвін Лі (Calvin Lee), виконавчий директор  AB Media Co і Steve Joen CEO Mico Studio та інші.

Організатори просять підтвердити участь. Контакти для ЗМІ:

Анастасія Бондарчук, 097 394 49 56, a.bondarchuk@prhouse.com.ua

Наталя Красненкова, 0674655426, krasnenkova@prhouse.com.ua

Дарія Светлова,  063 993 4740, d.svetlova29@gmail.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY