detector.media
12.12.2017 18:40
Держкіно надало кошти на виробництво комедії «Секс і нічого особистого» кінокомпанії Star Media
Держкіно надало кошти на виробництво комедії «Секс і нічого особистого» кінокомпанії Star Media
11-го грудня Державне агентство України з питань кіно уклало з компанією Star Media контракт про надання проекту «Секс і нічого особистого» державної фінансової підтримки розміром 13 млн грн., що становить половину від загальної вартості виробництва фільму.

Про це повідомляє сайт Держкіно.

Кінопроект повнометражної стрічки «Секс і нічого особистого»став одним із переможців Десятого конкурсного відбору Держкіно. Режисером фільму є Ольга Ряшина. Продюсерами  – Влад Ряшин та  Юрій Мінзянов. Сценаристи  – Сергій Притула, Валентин Сергійчук, Віталій Тильний, Володимир Ковцун та Володимир Жогло.

Коли кохана дівчина «виносить тобі гарбуза», мотивуючи це тим, що ти повний нездара в ліжку  – це означає, що щасливому життю прийшов кінець, принаймні статевому. Але Сергій зустрічає стриптизерку Діану, котра береться зробити з нього справжнього мачо. Правда, її уроки будуть лише теоретичного характеру.

Творці фільму розповіли: «Наше основне завдання  – залишити приємний і піднесений настрій після перегляду фільму. Це не філософський фільм, хоча він і зачіпає багато важливих тем, таких як: що таке любов і стосунки, що таке партнерство, яку роль ми відіграємо в житті партнера, як досягти бажаного і зрозуміти, чого ти хочеш насправді».

Завершення виробництва фільму заплановане на січень 2019-го року.

Нагадаємо, у жовтні компанія Star Media почала виробництво української романтичної комедії «Секс і нічого особистого» - адаптація відомого канадського формату My Awkward Sexual Adventure. Загальний бюджет картини - 26 млн. грн, з яких фінансова підтримка Держкіно складе 13 млн. грн. Серед основних знімальних локацій - Львів і Прага. Вихід картини в широкий кінотеатральний прокат приурочений до Дня всіх закоханих - прем'єра відбудеться 14 лютого 2019 року. Прокат запланований в Україні, Канаді, Австралії та країнах Європи. Дистриб'ютор фільму - компанія Ukrainian Film Distribution.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY