detector.media
12.12.2017 10:42
«FM Галичина» оновила сайт і запустила спецпроект «Від свята до свята»
«FM Галичина» оновила сайт і запустила спецпроект «Від свята до свята»
«FM Галичина» повідомляє про старт нового спецпроекту «Від свята до свята» та оновлення свого сайту у рамках зимового сезону

Проект стартував 11 грудня, повідомляє прес-служба радіостанції.

«Святковий спецпроект "Від свята до свята", у якому розповідаємо про особливості святкування у різні часи (одяг, страви, звичаї), як святкові традиції змінилися до нашого часу», – йдеться в релізі про новий проект.

Зазначено, що зірки українського шоу-бізу в ефірі радіо «FM Галичина» розповідатимуть свої традиції святкування Нового року та Різдва, очікування на Миколая, Водохреща та інше.

«Наша родзинка – це наша музика: на свята вона особлива – багато колядок (не лише українських), світові зимові хіти у нових обробках, музика, яка творить настрій зими. Особливий настрій будемо творити і в новорічну ніч: особливий ефір з побажаннями та прогнозами для слухачів на прийдешній рік», – повідомляє радіо.

Як повідомляється в релізі, радіостанція створила розмальовку для дітей, яку даруватиме у дитячих навчальних центрах, у лікувальних закладах, а також дітям з прифронтових територій Луганщини та Донеччини.

Крім того радіостанція повідомляє, що оновила свій сайт.

Нагадаємо, з липня радіостанцією керує Ольга Когут, яка донедавна очолювала рекламну агенцію.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY