detector.media
11.12.2017 18:40
Трамп заявив, що ЗМІ вийшли з-під контролю, образившись на публікації про те, як він дивиться телевізор
Трамп заявив, що ЗМІ вийшли з-під контролю, образившись на публікації про те, як він дивиться телевізор
Президент США Дональд Трамп розкритикував публікації у ЗМІ щодо його перегляду телепрограм, які він назвав фейковими новинами, і заявив, що ЗМІ вийшли з-під контролю.

Про це нинішній глава Білого дому написав у серії публікацій в понеділок на своїй офіційній сторінці у Тwitter, повідомляє «Укрінформ».

«Ще одна брехлива історія, на цей раз від невдах New York Times, що я дивлюсь телебачення по 4-8 годин на день – неправда! Крім того, я рідко, якщо взагалі коли-небудь, дивлюсь CNN або MSNBC – обидва я вважаю фейковими новинами. Я ніколи не дивився Дона Лемона, якого колись назвав "найдурнішою людиною на телебаченні!" Погана публікація», - написав Дональд Трамп.

У іншому дописі президент назвав подібні історії наклепом та заявив, що ЗМІ стали неконтрольованими.

«Вони вийшли з-під контролю – коректне висвітлення для них нічого не означає. Написана велика брехня, яку потім будуть змушені спростовувати після оприлюднення... пляма на Америці!», – написав Дональд Трамп.

Нагадаємо, 9 грудня американське видання The New York Times із посиланням на джерела в оточенні президента опублікувало статтю «Зсередини щогодинної битви Трампа за самозбереження».  У матеріалі, зокрема, йдеться, що президент США Дональд Трамп проводить за переглядом телевізора від чотирьох до восьми годин на день. Під враженнями від побаченого він зранку починає писати у Тwitter.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY