detector.media
11.12.2017 18:03
Журнал Rolling Stone назвав найкращі фільми жахів 2017 року
Журнал Rolling Stone назвав найкращі фільми жахів 2017 року
Американський журнал Rolling Stone склав рейтинг з десяти найкращих фільмів жахів 2017 року.

Список опубліковано на сайті видання, повідомляє «112 Україна».

Лідером списку стала стрічка про студенток-канібалок «Сире» французького режисера Джулії Дюкорно. У фільмі розповідається про молоду вегетаріанку, яка вступила до ветеринарного коледжу. Після проходження студентського ритуалу, в який входить поїдання сирого м'яса, у неї з'являється непереборне бажання харчуватися людською плоттю. Картина з Геренс Марильє та Еллою Рамф стала дебютом 34-річної Дюкорно. Вона отримала приз Міжнародної федерації кінокритиків FIPRESCI на Канському кінофестивалі.

На другому місці — американський хорор «Геть» режисера Джордана Пила. Він розповідає про знайомство чорношкірого фотографа з багатими батьками його білої дівчини. Візит перетворюється на боротьбу за виживання, коли з'ясовується, що представники вищого суспільства — закоренілі расисти.

Третя сходинка дісталася австралійській стрічці «Гончі любові» про пару, яка викрадає, ґвалтує і вбиває старшокласниць.

До топ-10 також увійшли фільми «Смертоносна земля», «Лютий», «Спліт», «Воно приходить уночі», «Дари смерті» і «Дуже темні часи».

Завершує список стрічка «Мама!» Даррена Аронофскі з Дженніфер Лоуренс у головній ролі.

Нагадаємо, американський журнал Rolling Stone опублікував список з десяти найгірших кінострічок, які вийшли на екрани в 2017 році.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY