detector.media
11.12.2017 17:49
У зимовому сезоні на радіо FM Галичина ми «Творимо настрій!»
З 11 грудня на радіо FM Галичина стартував зимовий сезон зі слоганом - Творимо настрій. Радіо FM Галичина – родинне радіо, яке зберігає свою унікальність, а, відповідно, дбає про збереження українських святкових традицій.

Тож у зимовому сезоні в ефірі буде настрій свята: наприклад, магія та диво на Новий рік і Різдво. Святковий спецпроект «Від свята до свята», у якому розповідаємо про особливості святкування у різні часи (одяг, страви, звичаї), як святкові традиції змінилися до нашого часу. Зірки українського шоу-бізу в ефірі радіо FM Галичина розповідатимуть свої традиції святкування Нового року та Різдва, очікування на Миколая, Водохреща та ін. Наша родзинка – це наша музика: на свята вона особлива – багато колядок (не лише українських), світові зимові хіти у нових обробках, музика, яка творить настрій зими. Особливий настрій будемо творити і в новорічну ніч: особливий ефір з побажаннями та прогнозами для слухачів на прийдешній рік.

Узимку іноді так хочеться спеки і сонця – в ефірі це забезпечуватимуть наші драйвові ведучі, творитимуть спекотний настрій посеред зими – жартами, історіями і, звичайно що, подарунками! Їх буде багато! Один з перших подарунків – це розмальовка, яку ми створили з малюнків наших наймолодші слухачів у межах проекту «Пригоди зірки». Даруватимемо її у дитячих навчальних центрах, у лікувальних закладах, а також обов’язково дітям з прифронтових територій Луганщини та Донеччини, де радіо FM Галичина розширює мовлення.

І важливий подарунок для усіх наших слухачів – це запуск оновленого сайту радіо FM Галичина, з креативним дизайном та легким форматом.

Кожного зимового дня на радіо FM Галичина Творимо неповторний настрій від Сходу до Заходу!

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY