detector.media
11.12.2017 17:06
Канал «1+1» запустив передноворічні міжпрограмні ролики
Канал «1+1» запустив передноворічні міжпрограмні ролики
До нового 2018 року на телеканалі «1+1» стартувала серія роликів, що запустили відлік до новорічної ночі. У роликах знялися зірки та ведучі телеканалу, а також символ 2018 року, «року собаки» - золотистий лабрадор.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

У відео зірки «1+1» готуються до одного з головних свят зими та дарують один одному подарунки, нагадуючи українцям, скільки днів залишилося до нового року. Завершальний ролик святкового міні-серіалу з’явиться в ефірі «1+1» в останній день цього року, 31 грудня.

У зйомках ролика взяли участь ведучі «ТСН тиждень» Алла Мазур та «ТСН» Лідія Таран, ведучі «Сніданку з 1+1» Руслан Сенічкін та Людмила Барбір, Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс, ведучі програми «Сніданок Вихідний» Валентина Хамайко та Олександр Попов, ведучі та тренери «Голосу.Діти-4» Катерина Осадча та Юрій Горбунов, гурт «Время и Стекло», учасники «Голосу. Діти-4» Олександр Міньонок, Яна Горна, Катерина Манузіна та Ніно Басілая, тренер «Голосу країни-8» Потап, ведучий програми «Гроші» Олександр Дубінський та «Життя без обману» Олексій Душка, а також суддя «Танців з зірками» і «Модель XL» Влад Яма, ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров, новий ведучий проекту «Інспектор. Міста» Володимир Остапчук.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY