detector.media
10.12.2017 11:07
Кінофестиваль у Льовені номінував українську короткометражку на приз EFA
Кінофестиваль у Льовені номінував українську короткометражку на приз EFA
Короткометражний фільм українського режисера Павла Острикова «Випуск-97» отримав приз-номінацію на приз Європейської кіноакадемії 2018 року на кінофестивалі в Льовені (Бельгія). 2018 року стрічка претендуватиме на звання кращого європейського короткометражного фільму.

Про це повідомляється у Twitter кінофестивалю, передає Lb.ua.

Фестиваль короткометражного кіно в Льовені проводить кілька конкурсних програм і вручає різні призи, серед них - номінація на приз Європейської кіноакадемії наступного року, якої може удостоїтися один із фільмів у конкурсній програмі. Цього року таку нагороду отримав український фільм «Випуск-97».

Кінофестиваль у Льовені проходить щороку та є одним із фестивалів, перемога на яких кваліфікує фільм для номінації на «Оскар» і BAFTA. Право висувати номінанта на EFA (приз Європейської кіноакадемії) фестиваль здобув цього року.

Нагадаємо, прем'єра фільму «Випуск 97» відбулася на Одеському міжнародному кінофестивалі-2017. Стрічка була визнана найкращою українською короткометражкою.

Стрічку українського режисера Павла Острикова «Випуск 97» Junior Jury визнало найкращою в категорії короткометражних фільмів 70-го міжнародного кінофестивалю в Локарно (Швейцарія).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY