detector.media
08.12.2017 19:03
Укладено державний контракт на виробництво нового фільму Валентина Васяновича «Атлантида»
Укладено державний контракт на виробництво нового фільму Валентина Васяновича «Атлантида»
5-го грудня Державне агентство України з питань кіно уклало зі «Студією Гармата фільм» контракт про надання проекту «Атлантида» державної фінансової підтримки розміром 21 млн грн., що становить половину від загальної вартості виробництва фільму.

Про це йдеться на сайті Держкіно.

Кінопроект драми  «Атлантида»став одним із переможців Дев’ятого конкурсного відбору Держкіно. Режисером, автором сценарію та співпродюсером фільму є відомий український кінематографіст Валентин Васянович. Співпродюсером є також Ія Мислицька.

Це фільм про переродження соціально пасивного пролетаря у вільного громадянина: про судоми перед остаточним завершенням періоду індустріального Донбасу як на рівні промислового  ландшафту, так і у людському вимірі.

Завершення  виробництва фільму заплановане на осінь 2019-го року.

Нагадуємо, 29 серпня Український Оскарівський комітет оголосив, що на здобуття премії Американської кіноакадемії «Оскар» у категорії «Найкращий фільм іноземною мовою» від України претендуватиме фільм «Рівень чорного» режисера Валентина Васяновича.  

На прес-конференції з нагоди оголошення кандидата від України на «Оскар» автор фільму «Рівень чорного» Валентин Васянович зазначив, що тепер його чекає тривала робота з просування стрічки в Сполучених Штатах Америки. За його словами, промо-кампанія коштуватиме від $70 до $200 тисяч.

На фото – під час укладання угоди

Фото: Facebook Пилипа Іллєнка

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY