detector.media
08.12.2017 18:44
Держкіно надало кошти на зйомки повнометражного документального фільму «Гоголь Док»
Держкіно надало кошти на зйомки повнометражного документального фільму «Гоголь Док»
30-го листопада Державне агентство України з питань кіно уклало з компанією «Трумен Продакшн» контракт про надання проекту «Гоголь Док» Аліси Павловської державної фінансової підтримки розміром 1065,8 грн., загальна вартість виробництва фільму становить 1522,6 грн.

Про це йдеться на сайті Держкіно.

Проект стрічки став одним із переможців Десятого конкурсного відбору Держкіно. Режисеркою є Аліса Павловська, продюсерами – Валерій Калмиков та Альона Федорова.

У стрічці йдеться про те, що Україна сьогодні – це ідеальне середовище для вільної творчості. На арт-платформі фестивалю ГогольФест, що є фабрикою творчості сучасного мистецтва, закладається фундамент поєднання мультинаціональних культурних традицій у музиці, живописі, театрі, кіно, скульптурі тощо.

«Я дуже сподіваюся, що мій фільм надихне та вмотивує молодих людей звернути увагу на те, як минуле співвідноситься з теперішнім, допоможе як митцям, так і глядачам побачити альтернативний шлях усередині себе. Можливо вони вимкнуть телевізор, який набирає на себе роль вісника Апокаліпсису, і підуть гуляти у парку, дихати свіжим повітрям чи думати про свої проекти й плани на майбутнє...», - сказала Аліса Павловська.

Реліз фільму запланований на 2018-ий рік.

Нагадаємо, Державне агентство України з питань кіно надало фільму-казці Михайла Кострова «Пекельна хоругва, або Козацьке Різдво» кінокомпанії «2016» 32 млн грн фінансової підтримки, що становить загальну вартість виробництва фільму.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY