detector.media
08.12.2017 12:14
Стала відома дата старту проекту «Злий дім» на телеканалі ZIK
Стала відома дата старту проекту «Злий дім» на телеканалі ZIK
Прем'єра гострого соціального проекту «Злий дім» в ефірі телеканалу ZIK відбудеться у суботу, 9 грудня.

Про це «Детектору медіа» повідомили в прес-службі ZIK-у.  

Ведучий нової програми - екс-міністр ЖКГ України Олексій Кучеренко разом із глядачами з'ясовуватиме, що означають цифри у наших платіжках, компетентно роз'яснюватиме, за що і кому ми насправді сплачуємо недосяжні тарифи та хто мусить відповідати за розвалені будинки.

Ведучий «Злого дому» не тільки даватиме власні поради щодо розрахунку платіжок, а також майже перед кожною програмою виїжджатиме до «проблемних» будинків за запрошенням мешканців і на місці допомагатиме людям розбиратися в їхній житлово-побутовій біді, наприклад, шукатиме відповідального за поламаний ліфт чи обвал стелі у під‘їзді.

«А тим часом на цьому тижні президент підписав закон про житлово-комунальні послуги. Моя вам порада – починайте вникати в базові питання: кому, за що і скільки ви платите?! На підставі яких документів?! Хто ваші сусіди і які у них плани з утримання вашого спільного дому?! Житлово-комунальні послуги носять колективний характер і поняття «колективного споживача» стає актуальним. Тому пропоную центром відповідальності за цю реформу зробити комітет з ЖКГ, авторів цього та інших законів – Бабака, Андрієвського, Сташука та інших», – коментує ведучий прем'єрного проекту «Злий дім», екс-міністр ЖКГ України Олексій Кучеренко.

Отже, «Злий дім» в ефірі телеканалу ZIK щосуботи з 9 грудня об 11:00.

Нагадаємо, 15 листопада «Детектору медіа» з власних джерел стало відомо, що на каналі з’явиться нова програма з паном Кучеренком.

Крім того, 19 листопада на телеканалі ZIK вийшла нова програма «ДокаZ», ведучим якої став адвокат Олексій Шевчук.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY