detector.media
08.12.2017 10:50
«Україна» повідомила про дату прем’єри серіалу «Подаруй мені життя»
«Україна» повідомила про дату прем’єри серіалу «Подаруй мені життя»
10 грудня на каналі «Україна» відбудеться прем'єра 4-серійної мелодрами «Подаруй мені життя» виробництва компанії Star Media

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Головна героїня – самотня простачка Валя Голубєва, яка намагається влаштувати своє жіноче щастя. Її роль виконала Фатіма Горбенко.

«На початку історії моя героїня носить безформний одяг пастельних тонів, не користується косметикою, загалом, всіляко не привертає до себе увагу. Але повірте, я не відчуваю себе красунею, навіть коли професійно нафарбована та одягнена в найкращі сукні. З цієї точки зору ми дуже схожі з Валентиною, тому я легко вживаюся в роль», – розповіла акторка.

У серіалі також знялися Олексій Нагрудний, Олександр Пашков, Діана Розовлян, Віктор Сарайкін та інші актори. Режисер фільму – Романа Барабаша.

«Ми знімаємо кіно про наші сучасні реалії, коли в гонитві за успішною кар'єрою люди забувають про своє особисте щастя. Наш проект допоможе людям по-новому подивитися на своє життя, – говорить режисер. – Крім смертельно хворого героя, який намагається допомогти іншим людям реалізувати їхні бажання, ми говоримо ще про дівчину, яка все життя живе за чужим сценарієм і навіть не намагається вийти за межі своєї зони комфорту».

Оператор картини – Дмитро Гаврилюк. Виробництвом фільму займалася компанія Star Media у Києві та Київській області.

Прем’єра мелодрами «Подаруй мені життя» на каналі «Україна» відбудеться у неділю, 10 грудня, о 17:00

Нагадаємо, зйомки серіалу розпочалися у вересні 2017 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY