detector.media
07.12.2017 16:12
Star Media відзняла перший блок військово-історичної драми «За законами воєнного часу-2»
Star Media відзняла перший блок військово-історичної драми «За законами воєнного часу-2»
Слідчі військової прокуратури Світлана Єлагіна (Катерина Климова) та Іван Рокотов (Євген Воловенко) розв’язуватимуть нові загадки, але цього разу в стінах Харківської військової прокуратури.

Про це «Детектору медіа» повідомили в прес-службі Star Media.

За сценарієм події розгортаються восени 1941-го року. Рокотов, Мирський і Єлагіна прибувають до Харкова, де вже повним ходом йде евакуація. У них на руках важливі відомості про діяльність німецької шпигунської організації.

Нові обставини змушують їх затриматися в Харкові. Адже разом з евакуйованими підприємствами, під виглядом біженців, далі на схід рухаються групи німецьких диверсантів, мета яких - диверсії і саботажі на військових заводах. Намагаючись розкрити канали переправлення шпигунів в радянський тил, Рокотов з Єлагіна дізнаються, що організація в Харкові безпосередньо пов'язана з київським угрупованням, розкритим ними за кілька годин до здачі міста. А куратор обох цих угруповань займає високий пост в Головній військовій прокуратурі.

Зйомки першого блоку проходили в Харкові. Головна локація, на якій розташовувалися кіношники протягом двох місяців - Харківський політехнічний інститут. За цей період були відзняті усі натурні зйомки - вулиці міста Харкова - де, за сценарієм, розгортаються всі дії серіалу.

Охорону знімального майданчика, безпеку всіх членів знімальної групи, збереження техніки і реквізиту забезпечувала харківська поліція, завдяки якій всі сцени на харківських локаціях були успішно зняті, наголошується в повідомленні.

Уже почалася підготовка до другого блоку зйомок.

В український телеефір військово-історична драма «За законами воєнного часу-2» вийде у 2018 році.

За законами воєнного часу 2

Виробництво: Star Media 2017

Жанр: військово-історична драма

Кількість серій: 8

Продюсери: Влад Ряшин, Артем Доллежаль

Автори сценарію: Євген Гориславець, Василь Попов, Димитрій Лисенко

Режисер-постановник: Максим Мехеда

Оператор-постановник: Ілля Меліхов

У ролях: Євген Воловенко, Катерина Клімова, Сергій Деньга, Максим Дрозд, Станіслав Боклан, Вікторія Литвиненко та інші.

Як повідомлялося, 28 листопада на знімальному майданчику другого сезону серіалу «За законами воєнного часу-2» з’явилися представники партії «Національний корпус», які намагалися пошкодити декорації.

Активістів обурили зйомки серіалу, який, на їх думку, є пропагандою ідей СРСР та прославляє співробітників НКВС, які знищували українців.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY