detector.media
07.12.2017 12:45
Олег Сенцов у колонії отримав посилку з речами та продуктами – правозахисниця
Олег Сенцов у колонії отримав посилку з речами та продуктами – правозахисниця
Український режисер Олег Сенцов, який перебуває у виправній колонії №8 («Білий ведмідь») у місті Лабитнангі Ямало-Ненецького автономного округу, 30 листопада отримав посилку з необхідними речами і продуктами, надісланими за його списком

Про це у Facebook повідомила російська правозахисниця Тетяна Щур, пише «Крим.Реалії».

«30 листопада він (Сенцов – ред), нарешті, отримав посилку з необхідними речами і продуктами, які були йому надіслані за його списком. Сьогодні нам прийшов лист, де він, звісно, з гумором пише про це. Можна поки видихнути», – написала правозахисниця.

Нагадаємо, Олега Сенцова разом із Олександром Кольченком затримали російські спецслужби у Криму в травні 2014 за звинуваченням в організації терактів на півострові. У серпні 2015 року Північно-Кавказький окружний військовий суд в Ростові-на-Дону засудив Олега Сенцова до 20 років колонії суворого режиму за звинуваченням у терористичній діяльності на території Криму. Кольченко отримав 10 років колонії. Обидва свою провину не визнали.

За останніми повідомленнями, стан здоров’я Олега Сенцова в колонії на Ямалі різко погіршився: перебуваючи у російських колоніях, він сильно схуд, погано харчувався, у нього почалися проблеми із серцем.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY