detector.media
06.12.2017 14:20
Обов’язки головного продюсера фільмів та серіалів «1+1» тимчасово виконуватиме Дарина Жукова
Обов’язки головного продюсера фільмів та серіалів «1+1» тимчасово виконуватиме Дарина Жукова
З січня 2018 року тимчасово виконувати обов’язки головного продюсера з серіалів каналу «1+1» замість Олени Васильєвої буде Дарина Жукова, яка працює на каналі з 2003 року і в різні роки обіймала посади керівника відділу закупівель та головного редактора програмної служби каналу

Про це повідомляє прес-служба «1+1».

У релізі зазначено, що контракт пані Васильєвої завершується найближчим часом. Тож, за угодою сторін, упродовж найближчих місяців вона завершуватиме роботу над розпочатими проектами у якості продюсера каналу.

«Ми вдячні Олені за її внесок в розвиток української серіальної індустрії. Вона почала працювати з нами у перехідний і дуже складний період, але незважаючи на те, змогла зробити продукти, які стали знаковими для цілої індустрії. Наступні кілька місяців Олена завершуватиме роботу над проектами, які вже в роботі. Ми бажаємо Олені наснаги та успіхів у її майбутніх проектах», – прокоментував генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко.

Тимчасово виконувати обов’язки головного продюсера з серіалів каналу «1+1» буде Дарина Жукова, яка працює на каналі з 2003 року і в різні роки обіймала посади керівника відділу закупівель та головного редактора програмної служби каналу. Зміни наберуть чинності у січні 2018 року.

Нагадаємо, 4 грудня пані Васильєва повідомила «Детектору медіа», що залишає свою посаду

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY