detector.media
06.12.2017 13:02
Саакашвілі грубо відповів кореспонденту ВВС (ВІДЕО)
Саакашвілі грубо відповів кореспонденту ВВС (ВІДЕО)
Міхеїл Саакашвілі після виступу перед соратниками під Верховною Радою 6 грудня неввічливо відповів на запитання київського журналіста служби ВВС Джона Фішера.

Журналіст опублікував у себе в Twitter відео цього короткого діалогу, повідомляє Ліга. 

Кореспондент ВВС запитав у Саакашвілі, як той почувається, у відповідь почувши «Perfect» («Чудово»).

Тоді журналіст поцікавився, чи планує Саакашвілі «здаватися», на що екс-губернатор Одеської області різко відповів: «Get lost» («Загубися» у сенсі «Щезни»).

Here’s Mikheil Saakashvili at the protest camp this morning. Tells me to “get lost”. pic.twitter.com/J4rUQQ7BPU

— Jonah Fisher (@JonahFisherBBC) 6 грудня 2017 р.

Як повідомлялося, 5 грудня СБУ спільно з ГПУ затримали Міхеїла Саакашвілі після обшуку в його помешканні по вул. Костьольній, 7, в центрі Києва. Його затримали в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 256 Кримінального кодексу України – «Сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їхньої злочинної діяльності».

Пізніше прихильники Саакашвілі не дали правоохоронцям його вивезти, заблокувавши автомобіль. Протестуючі допомогли політику вибратися з авто, розбивши скло і зламавши двері.

Приблизно в той же час генпрокурор Юрій Луценко скликав екстрений брифінг, на якому оголосив, що акції Саакашвілі в Україні нібито спонсорував олігарх, який втік, Сергій Курченко з оточення Віктора Януковича. Пізніше прихильники Саакашвілі встановили перед Радою кілька наметів, а після нічної бійки, де постраждали обидві сторони, політик закликав президента Петра Порошенка «припинити провокації».

6 грудня ГПУ оголосила Саакашвілі в розшук.

Фото: скріншот з відео Джона Фішера

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY