detector.media
05.12.2017 16:47
Харківська міськрада розробляє нові правила акредитації представників ЗМІ
Харківська міськрада розробляє нові правила акредитації представників ЗМІ
Харківська міська рада розробляє нове Положення про порядок акредитації журналістів і технічних працівників ЗМІ, яке планують прийняти на одному із двох найближчих пленарних засідань міськради

Про це Інституту масової інформації (ІМІ) повідомив директор Департаменту у справах інформації та зв’язків з громадськістю Харківської міської ради Юрій Сідоренко, пише ІМІ.

Зазначено, що під час зустрічі із представником ІМІ Юрій Сідоренко пообіцяв врахувати в новому Положенні рекомендації, які Інститут масової інформації розробив у рамках дослідження «Рада дружня до медіа».

У процесі дослідження, зокрема, експерти ІМІ виявили, що у чинному Положенні про порядок акредитації журналістів і технічних працівників ЗМІ при Харківській міській раді встановлені норми, які призводять до перешкоджання професійній діяльності журналістів.

Як писав «Детектор медіа», 5 жовтня ІМІ представив результати дослідження «Рада, дружня до медіа: оцінка стану дотримання ЗУ «Про інформацію» у регламентах місцевих рад», реалізованого у рамках проекту ІМІ «Блогери України проти корупції» за підтримки Freedom House.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY