detector.media
05.12.2017 16:26
Генпрокуратура розраховує на спецконфіскацію медіахолдингу UMH до нового року - Луценко
Генпрокуратура розраховує на спецконфіскацію медіахолдингу UMH до нового року - Луценко
За словами генерального прокурора України Юрія Луценка, прокуратура проводить дії, пов'язані зі спецконфіскацією медіахолдингу UMH, що належить Сергієві Курченку.

Про це він повідомив сьогодні на брифінгу, передає кореспондент LIGA.net.

«Ми спецконфіскували все, що пов'язано з футбольним клубом Металіст... і так, дійсно, ми рухаємося в тому ж напрямку по відношенню до медіахолдингу. Зараз в інтересах слідства я не можу розголошувати, коли відповідне рішення вступить в законну силу, але сподіваємося, що до Нового року українці будуть позбавлені нещастя слухати і читати певні проросійські ватяні видання», - сказав Юрій Луценко.

Як повідомляв «Детектор медіа», Національна рада з питань телебачення і радіомовлення анулювала і не продовжила 37 ліцензій на радіомовлення медіахолдингу UMH в 32 містах.

UMH, або Український Медіа Холдинг - один з найбільших медіахолдингів України. До його складу входять друковані видання та радіостанції, а також великі сервісні, розважальні портали і новинні агрегатори, такі як bigmir.net, tochka.net, korrespondent.net. З 2013 року холдинг належить втікачеві-бізнесменові Сергію Курченку.

Раніше повідомлялося також, що в UMH пройшли масові звільнення.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY