detector.media
05.12.2017 15:33
IX Всеукраїнська конференція журналістів-розслідувачів збере понад 150 українських та іноземних журналістів і експертів
IX Всеукраїнська конференція журналістів-розслідувачів збере понад 150 українських та іноземних журналістів і експертів
На ключовій для журналістів-розслідувачів події року, яка відбудеться 8-9 грудня і збере понад сто п`ятдесят журналістів і фахівців з обробки даних, безпеки журналістів і авторського права, «Детектор медіа» представить власний моніторинг програм журналістських розслідувань і учбовий курс «Журналістика розслідувань: основи».

Конференцію проводить Інститут розвитку регіональної преси (ІРРП) за підтримки донорів.

Виступи спікерів Конференції триватимуть у трьох паралельних потоках – на вибір учасників, за винятком загальних панельних дискусій, до участі в яких будуть запрошені усі присутні.

Теми, що обговорюватимуться цього року, охоплюють як глобальні аспекти роботи журналістів-розслідувачів - журналістська етика та професійні стандарти, обробка даних, використання дронів, цифрова безпека, так і українські реалії: питання результативності журналістських розслідувань, фізичної безпеки журналістів, роботи на окупованих територіях.

У одній із секцій голова правління «Детектора медіа» Наталія Лигачова, журналісти Федір Сидорук і Надія Бабинська-Вірна представлять результати моніторингу «Детектором Медіа» програм журналістських розслідувань за участі представників програм-об’єктів моніторингу, а під час круглого столу «Навчання розслідувальній журналістиці» за участю експертів ГО «Детектор Медіа» відбудеться презентація учбового курсу «Журналістика розслідувань: основи».

Нагадаємо, нещодавно ГО «Детектор медіа» представив результати проведеного разом із Інститутом масової інформації дослідження, згідно з якими у новинах українських телеканалів жінки згадуються майже втричі рідше, ніж чоловіки.

На фото: учасники Восьмої конференції журналістів-розслідувачів, 2016 рік

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY