detector.media
04.12.2017 17:22
«1+1» покаже на новорічні свята «Вечірній квартал» з Винником і фільм «DZIDZIO Контрабас»
«1+1» покаже на новорічні свята «Вечірній квартал» з Винником і фільм «DZIDZIO Контрабас»
31 грудня на каналі «1+1» вийде спеціальний випуск проекту «Вечірній квартал», в якому візьмуть участь актори студії «Квартал 95» та українські співаки.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

У новорічному випуску «Вечірнього кварталу» артисти будуть жартувати про події, які сталися у році, що минає, а також покажуть нові пародії на відомих українських політиків і зірок шоу-бізнесу. Глядачі побачать виступи і номери за участі Олега Винника, Monatik, Насті Каменських (NK), DZIDZIO і Pianoboy. Зйомки святкової програми відбудуться 11 і 12 грудня в Палаці Україна.

Окрім того в святкові дні на телеканалі «1+1» відбудеться телевізійна прем'єра українського блокбастера «DZIDZIO Контрабас». За сюжетом, головні герої кінокомедії Дзідзьо, Юлік і Лямур хочуть заробити грошей перевезенням контрабанди. Але коли на їх шляху з'являється гарна дівчина Олена, всі плани руйнуються.

Головні ролі в комедії виконали солісти гурту DZIDZIO Михайло Хома, Назарій Гук, Орест Галицький, а також Олена Лавренюк. Режисером виступив Олег Борщевський. Над фільмом працювала команда зі ста фахівців. Для зйомок використовували мультикоптер, знімальні крани, задіяли команду каскадерів. До слова, комедія за перші два вікенди зібрала 15 мільйонів гривень, а також потрапила до шорт-листу фільмів, один з яких представить Україну на премії «Оскар» в номінації «Кращий фільм іноземною мовою».

Напередодні нового року на телеканалі «1+1» також відбудеться прем'єра телеверсії Live Show тренера «Голосу. Діти-4» і судді «Танців з зірками» Monatik «Vitamin D», який пройшов 20 жовтня у київському Палаці спорту.

Нагадаємо, «1+1 продакшн» розпочав роботу над 16-серійною мелодрамою «За три дні до кохання», головні ролі в якій виконали українські акторки Анастасія Карпенко і Дарина Єгоркіна, а також білоруський актор Антон Денисенко.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY