detector.media
04.12.2017 11:27
Костянтин Жеваго хоче купити канал «Еспресо» – Княжицький
Костянтин Жеваго хоче купити канал «Еспресо» – Княжицький
Мільярдер, політик, власник групи «Фінанси та Кредит» Костянтин Жеваго планує купівлю телеканалу «Еспресо» (ТОВ «Астра фінанс»), власниками якого наразі є колишній прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, жінка міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова Інна Авакова та дружина народного депутата Миколи Княжицького Лариса Княжицька

Про це сказав засновник каналу «Еспресо», народний депутат України Микола Княжицький в програмі «HARD з Влащенко» на телеканалі ZIK, відповідачи на питання ведучої щодо прибутковості каналу.

«У нас канал в принципі прибутковий завдяки тому, що у нас розміщується реклама підприємств, пов’язана з однією з груп, – сказав він. – Це групи, які близькі до підприємця Костянтина Жеваго. Він хоче купити наш канал. І, думаю, що станеться те, що він його придбає. Але поки що йому це вигідно, тому що він рекламує свої товари. А каналу це вигідно, тому що він прибутковий».

Нагадаємо, частки партнерів у ТОВ «Астра фінанс» розподілені таким чином: Інна Авакова – 40% (56 800 грн), Арсеній Яценюк – 30% (42 600 грн), Лариса Княжицька – 30% (42 600 грн). Усі вони, відповідно, є кінцевими бенефіціарами телеканалу «Еспресо».

Арсеній Яценюк та Інна Авакова стали власниками 70% ТОВ «Астра фінанс», які раніше належали ТОВ «Новини ТВ» (решта 30% у ТОВ «Астра фінанс» належала Ларисі Княжицькій). Власниками ТОВ «Новини ТВ», у свою чергу, були Лариса Княжицька (99%) і народний депутат Вадим Денисенко (1%). Тобто станом на 31 грудня 2016 року, кінцевими бенефіціарними власниками каналу «Еспресо» були Лариса Княжицька (через ТОВ «Астра фінанс» і ТОВ «Новини ТВ» опосередковано володіла 99,3% каналу) і Вадим Денисенко (через ТОВ «Новини ТВ» опосередковано володів 0,7% каналу).

У січні 2017 року Микола Княжицький підтвердив інформацію про можливий продаж телеканалу «Еспресо».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY