detector.media
03.12.2017 17:40
До каналу NewsOne виїхала оперативно-слідча група - активісти заявляють, що блокування символічне (ДОПОВНЕНО)
До каналу NewsOne виїхала оперативно-слідча група - активісти заявляють, що блокування символічне (ДОПОВНЕНО)
Представник патрульної поліції, що прибула до офісу телеканалу NewsOne у Києві, який сьогодні, 3 грудня, блокують активісти, заявив, що правоохоронці стежать, аби не відбулося проникнення на територію каналу.

Про це йшлося під час прямого включення каналу NewsOne з місця події.

«Поки не буде проникнення на територію, патрульна поліція буде забезпечувати охорону громадського порядку, аби не було протиправних дій», - сказав представник патрульної поліції, повідомивши, що наразі на місці працює оперативно-слідча група поліції.

Канал повідомляв, що на територію каналу не змогла потрапити через блокування «швидка», яку викликали до одного із співробітників, якому стало зле. Правоохоронець повідомив, що, за його даними, лікарів «швидкої» пропустили у будівлю каналу.

Водночас активісти заявляють, що блокування телеканалу є символічним, заблоковано лише один вхід, і до телеканалу можна вільно потрапити.

Власник каналу Євген Мураєв опублікував у Facebook свою позицію щодо блокування NewsOne.

Один із активістів заявив, що вони очікують, що власник каналу Євген Мураєв, який у прямому ефірі політичного ток-шоу «Український формат» на телеканалі NewsOne назвав «державним переворотом» події Революції Гідності, «вибачиться перед героями Небесної Сотні».

Раніше активісти заявили, що їх не влаштовують висловлювання народного депутата, власника телеканалу Євгена Мураєва і політика каналу.

Нагадаємо, телеканал NewsOne заявляє, що сьогодні, 3 грудня, невідомі розвантажили мішки біля офісу каналу у Києві й почали ними блокувати в’їзд до каналу. Такі дії невідомих телеканал пов’язує із трансляцією маршу за так званий «народний імпічмент» президента України Петра Порошенка.

Раніше у прямому ефірі політичного ток-шоу «Український формат» на телеканалі NewsOne нардеп Євген Мураєв, який є власником каналу, відповідаючи на запитання колеги по Верховній Раді Світлани Заліщук про події Революції Гідності, назвав їх «державним переворотом».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY