detector.media
03.12.2017 16:50
Активісти заявляють, що блокують телеканал NewsOne через висловлювання Мураєва
Активісти заявляють, що блокують телеканал NewsOne через висловлювання Мураєва
Невідомі в балаклавах, які заблокували в'їзд до офісу телеканалу NewsOne мішками з піском, заявили, що не погоджуються з політикою каналу.

Про це йдеться у повідомленні на сайті каналу.

Активісти заявляють, що їх не влаштовують висловлювання народного депутата, власника телеканалу Євгена Мураєва і політика каналу. За їхніми словами, «якщо канал загориться - то це горять документи ФСБ».

Канал заявляє, що звернувся до Служби безпеки України і до Нацполіції. Всі ефіри на каналі скасовані через блокаду, зв'язок практично відсутній через технічні проблеми зі звуком.

Нагадаємо, телеканал NewsOne заявляє, що сьогодні, 3 грудня, невідомі розвантажили мішки біля офісу каналу у Києві й почали ними блокувати в’їзд до каналу. Такі дії невідомих телеканал пов’язує із трансляцією маршу за так званий «народний імпічмент» президента України Петра Порошенка.

Раніше у прямому ефірі політичного ток-шоу «Український формат» на телеканалі NewsOne нардеп Євген Мураєв, який є власником каналу, відповідаючи на запитання колеги по Верховній Раді Світлани Заліщук про події Революції Гідності, назвав їх «державним переворотом».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY