detector.media
03.12.2017 15:38
NewsOne заявляє, що невідомі блокують офіс телеканалу (ВІДЕО)
NewsOne заявляє, що невідомі блокують офіс телеканалу (ВІДЕО)
Телеканал NewsOne заявляє, що сьогодні, 3 грудня, невідомі розвантажили мішки біля офісу каналу у Києві й почали ними блокувати в’їзд до каналу. Такі дії невідомих телеканал пов’язує із трансляцією маршу за так званий «народний імпічмент» президента України Петра Порошенка.

Про це повідомлялося в прямому ефірі NewsOne.

«Мета дій невідомих поки незрозуміла. Від правоохоронців надійшло повідомлення, що готується блокування телеканалу NewsOne», - заявила журналістка каналу під час прямого включення. 

За її словами, близько 15.00 до офісу телеканалу під’їхала вантажівка із мішками невідомого змісту.

«Зараз ці люди, які називають себе активістами, намагаються заблокувати в’їзд на телеканал NewsOne. Нам не вдається поспілкуватись з ними, тому що вони відмовляються від коментарів, не пояснюють, чому вони тут перебувають і з якою метою влаштовується це блокування», - розповіла кореспондентка і зазначила, що канал поки не отримав і коментаря правоохоронців.

Ведуча заявила, що блокування заважає роботі телеканалу, тому що невідомо, як потраплять до студії запрошені на ефір гості.

Редакція NewsOne пов’язує блокування із тим, що телеканал – єдиний, хто показує марш за так званий «народний імпічмент» президента України Петра Порошенка.

3 грудня в Києві відбулася акція за так званий «народний імпічмент» президента України Петра Порошенка, яку влаштував «Рух нових сил» Міхеїла Саакашвілі, повідомляє «Радіо Свобода».

Демонстранти з парку імені Шевченка перед Червоним корпусом Київського державного університету рушили до Хрещатика, щоб потім через майдан Незалежності і алею Героїв Небесної Сотні піднятися на Липки до будівлі Адміністрації президента і потім знову спуститися на Європейську площу, де планували провести мітинг.

Як повідомляв «Укрінформ», учасники маршу несли плакати з написами «Імпічмент», прапори України, Грузії, кількох політичних рухів. На Європейській площі пройшов мітинг, на якому перед учасникам маршу з промовами виступили народні депутати Єгор Соболєв, Сергій Лещенко та Юрій Дерев'янко.

Станом на 16.00 в центрі Києва завершилася акція так званого «народного імпічменту» президента України Петра Порошенка, яку влаштовував «Рух нових сил» Міхеїла Саакашвілі і ще деякі політичні організації. Після ходи центром міста і мітингу на Європейській площі учасники розійшлися, поліція відновила рух транспорту.

Нагадаємо, телеканал NewsOne змінив склад редакційної ради. Відповідні зміни до ліцензій юридичної особи каналу – ТОВ «Новини 24 години» – внесла 30 листопада Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY