detector.media
Детектор медіа
03.12.2017 12:39
Шоу «Х-фактор» залишили учасниці з команд Насті Каменських та Олега Вінника
Шоу «Х-фактор» залишили учасниці з команд Насті Каменських та Олега Вінника
Каменських зізналася, що свого часу не пройшла навіть кастинги вокального шоу

У четвертому прямому ефірі шоу «Х-фактор» на СТБ проект мали покинути одразу два учасники. Один – одразу за результатами глядацького голосування, другий – після потрапляння у номінацію та виконання «пісні за життя».

Одразу після підрахунку голосів від прихильників шоу «Х-фактор» залишила учасниця команди Олега Вінника Олена Романовська, яка вийшла в ефір з піснею «Мой первый день без тебя».

В номінацію цього разу потрапили група KAZKA (якою опікується Андрій Данилко) та Ганна Трубецька з команди Насті Каменських. В результаті голосування суддів, де віришальним стало слово Дмитра Шурова, KAZKA залишилася на проекті.

«Ребята, этой девочке 18 лет. Представляете? И она дошла до экватора прямих эфиров, – підтримала свою учасницю прощальним словом Настя Каменських. – Когда мне было 17 лет, я пробовалась тоже участвовать в таком шоу. Я не то чтобы до прямих эфиров не дошла – я до кастингов не дошла! Но это не помешало мне стать Настей Каменских. Я поздравляю группу KAZKA и хочу передать всем участникам, что, ребята, вы должны использовать каждый свой момент на прямых эфирах, и проявить себя на 100%. Потому что это все быстро пролетит. Анечка, это не значит, что у тебя не будет никакого предложения. Ты действительно хороший артист».

Фото: скріншот з відео

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY