detector.media
03.12.2017 10:21
Megogo запустив прямі трансляції матчів трьох футбольних чемпіонатів Європи
Megogo запустив прямі трансляції матчів трьох футбольних чемпіонатів Європи
Кожен вікенд відеосервіс Megogo почав показувати футбольні поєдинки Чемпіонату Німеччини - Bundesliga, Чемпіонату Франції Liga 1 і Серію А - Чемпіонат Італії.

Про це повідомляє прес-служба відеосервісу.

У зв'язку з запуском прямих трансляцій футбольних матчів на базі Megogo розгорнута необхідна технічна інфраструктура і створений коментаторський департамент.

Megogo стверджує, що став єдиним мовником в Україні, включаючи ТБ-канали, хто отримав права на трансляцію трьох великих чемпіонатів Європи.

Будуть показані всі 10 матчів кожного туру Bundesliga. Українські фанати зможуть подивитися на ігри клубів «Борусія», «Баварія», «Лейпциг» та інших футбольних команд Німеччини.

Трансляції французької футбольної вищої ліги охоплюють п’ять матчів кожного туру за участі «Парі Сен-Жермен», «Монако», «Ліон» та інших команд.

У матчах Серії А можна буде побачити поєдинки «Роми», «Ювентуса», «Мілана», «Інтера», «Кальярі» та інших футбольних команд.

Трансляції футбольних чемпіонатів Європи проходять в розділі Live і доступні користувачам підписок Кіно і ТБ «Оптимальна» і «Максимальна».

Нагадаємо, рік тому відеосервіс Megogo оголосив про запуск прямих трансляцій найпопулярніших спортивних і культурних подій - музичних фестивалів, нішевих спортивних і киберспортівних заходів. Першим хедлайнером нового проекту став найбільший в Східній Європі спортивно-музичний фестиваль Z-Games-2016.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY