detector.media
01.12.2017 13:27
Ярослава Літинського призначено на посаду директора Укртелерадіопресінституту
Ярослава Літинського призначено на посаду директора Укртелерадіопресінституту
На посаду директора Укртелерадіопресінституту призначено начальника цеху телебачення і радіомовлення Донецької філії ПАТ «НСТУ» Ярослава Літинського

Про це повідомляється на сайті Держкомтелерадіо.

«Призначення відбулось відповідно до Порядку проведення конкурсного відбору керівників суб’єктів господарювання державного сектору економіки, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.09.2008 №777, Положення про порядок укладання контракту з керівником підприємства, що є у державній власності, при найманні на роботу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.03.1993 №203, та Типової форми контракту з керівником підприємства, що є у державній власності, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 02.08.1995 №597», – йдеться на сайті.

Також зазначено, що рішення про призначення пана Літинського погоджено Головою Київської міської державної адміністрації Віталієм Кличком.

Як писав «Детектор медіа», у червні на 68-му році життя помер заслужений журналіст, народний депутат України І, ІІІ і ІV скликання Сергій Правденко, який останні роки очолював Укртелерадіопресінститут.

У серпні Держкомтелерадіо оголосив про проведення відкритого конкурсного відбору на посаду директора Укртелерадіопресінституту. Тоді усі три кандидати, які претендували на цю посаду, були відхилені.

У відкритому конкурсі на посаду директора Українського інституту підвищення кваліфікації працівників телебачення, радіомовлення і преси (Укртелерадіопресінституту) переміг Ярослав Літинський, начальник цеху телебачення і радіомовлення Донецької філії ПАТ «НСТУ».

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY