detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
30.11.2017 17:28
NewsOne змінив склад редакційної ради
NewsOne змінив склад редакційної ради
Телеканал NewsOne змінив склад редакційної ради. Відповідні зміни до ліцензій юридичної особи каналу – ТОВ «Новини 24 години» – внесла 30 листопада Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

Зі складу редакційної ради вибули Євгенія Захарова (колишня креативна продюсерка, яка нині є генеральним директором Прямого каналу), Світлана Глуховська та Олександр Татохін. Їх замінили виконавчий продюсер Василь Голованов, Роксолана Завінська та Євгеній Муджирі. Членом редакційної ради залишився Антон Аверянов.

Цікаво, що протягом 2017 року склад редакційної ради NewsOne змінювався двічі: навесні та влітку, і канал двічі подавав заяви про зміну, але в результаті Нацрада розглянула другу (літню) заяву каналу. У проміжному складі членом редакційної ради NewsOne була також Наталія Швець.

Нагадаємо, 25 липня попередній генеральний продюсер NewsOne Дмитро Носиков залишив канал. Він не коментував причини та обставини звільнення, але зауважив, що це було його особисте рішення. За його даними, з того часу фактично обов’язки генерального продюсера NewsOne виконував виконавчий продюсер мовника Василь Голованов.

Згодом «Детектору медіа» стало відомо, що Юлія Литвиненко може стати генеральною продюсеркою телеканалу NewsOne. Ця інформація наразі не підтвердилася.

У жовтні інформаційним продюсером каналу став Тигран Мартиросян.

У листопаді телеканал NewsOne запустив ток-шоу «Український формат», ведучими якого стали Василь Голованов і Тигран Мартиросян, а також як ведуча була заявлена Юлія Литвиненко. Консультантом цього шоу виступає політтехнолог Володимир Грановський.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY