detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
30.11.2017 15:34
«Перший західний» і «Радіо М» отримали нові тимчасові дозволи на мовлення в АТО
«Перший західний» і «Радіо М» отримали нові тимчасові дозволи на мовлення в АТО
30 листопада Національна рада з питань телебачення і радіомовлення надала нові тимчасові дозволи на мовлення в зоні антитерористичної операції телеканалу «Перший західний» (львівська комунальна телекомпанія «Львів-ТБ») і радіостанції «Радіо М» (ТОВ «ТРК “Можливість”»).

«Перший західний» отримав дозвіл на тимчасове мовлення в локальному мультиплексі на 40 ТВК в селі Бахмутівка Новоайдарського району Луганської області, а «Радіо М» – на 99 МГц у місті Мар’їнка Донецької області. Нагадаємо, що в мультиплексі на 40 ТВК в Бахмутівці також мовлять телеканали ЛОТ, «ПравдаТУТ», 5 канал, Прямий канал і ZIK.

Для «Першого західного» це третій дозвіл на мовлення в АТО: телеканал має дозволи на 44 ТВК в селищах Білолуцьк і Зоринівка Луганської області.

Для «Радіо М» це теж третій дозвіл: радіостанція мовить на 99 МГц у місті Краматорськ Донецької області та 102,3 МГц у місті Щастя Луганської області.

Загалом Нацрада вже видала дозволи на тимчасове мовлення на 70 радіочастотах і 25 телевізійних частотах 11 радіостанціям, 13 телеканалам і провайдеру «Зеонбуду» (20 юридичних осіб).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY