detector.media
30.11.2017 13:55
У прямому ефірі каналу NewsOne його власник Євген Мураєв назвав Революцію Гідності «державним переворотом» (ВІДЕО)
У прямому ефірі каналу NewsOne його власник Євген Мураєв назвав Революцію Гідності «державним переворотом» (ВІДЕО)
Після заяви Євгена Мураєва п’ятеро учасників ток-шоу «Український формат», під час якого було зроблено цю заяву, на знак протесту залишили студію.

У прямому ефірі політичного ток-шоу «Український формат» на телеканалі NewsOne нардеп Євген Мураєв, який є власником каналу, відповідаючи на запитання колеги по Верховній Раді Світлани Заліщук про події Революції Гідності, назвав їх «державним переворотом».

«Де я був під час Майдану? У Києві. Я не вважаю, що це була революція - це був державний переворот», - сказав Мураєв, після чого інші учасники ток-шоу почали з ним сперечатися.

Цій заяві передувала критична заява Світлани Заліщук, адресована Євгену Мураєву.   

За словами Аьони Шкрум, існують «червоні лінії», які ніхто не має права переходити. Євген Мураєв намагався проодовжити суперечку, однак зрештою Світлана Заліщук, Альона Шкрум, Леонід Ємець, Тетяна Острикова і Юрій Левченко залишили прямий ефір.

Заява Євгена Мураєва – з 5.50.

Як повідомляв «Детектор медіа», під час попередньої програми «Український формат» на телеканалі NewsOne суперечка про Степана Бандеру ледь не закінчилася бійкою між Ігорем Мосійчуком і Михеїлом Саакашвілі. Екс-президента Грузії захистив ведучий Василь Голованов.

Фото: First Truth&Transparency Committee

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY