detector.media
Детектор медіа
29.11.2017 16:53
Російський актор Добронравов прокоментував заборону на його в’їзд в Україну
Російський актор Добронравов прокоментував заборону на його в’їзд в Україну
Артист назвав рішення «дурним»

Російський актор Федір Добронравов, якому днями СБУ заборонило в’їзд в Україну на строк у три роки, назвав це «дурною постановою».

«Я не могу тратить своё время на комментирование глупых постановлений украинского правительства. Мне вполне хватает работы и без этого», – цитує актора, відомого зокрема за серіалом «Свати», російське видання RT.

Нагадаємо, що співробітники СБУ задокументували, що Добронравов неодноразово робив антиукраїнські публічні заяви, в яких, зокрема, підтримував анексію Криму Росією. Актор також багато разів відвідував окупований півострів, що є порушенням законодавства України.

Наразі, як повідомив заступник голови Держкіно Сергій Неретін, відомство відреагує на заборону в'їзду Службою безпеки України акторові українського серіалу «Свати» Федору Добронравову, тільки-но одержить відповідні документи від Міністерства культури.

Художній керівник Студії «Квартал 95» Володмир Зеленський записав відеозвернення, в якому закликав боротися з кумівством, а не із «Сватами».

28 листопада Міністерство культури України внесло російського актора Федора Добронравова, який знімається у серіалі «Свати» студії «Квартал 95» до так званого «чорного списку» - Переліку осіб, що створюють загрозу національній безпеці.

Сьогодні, 29 листопада стало відомо, що після внесення актора серіалу «Свати» Федора Добронравова до «чорного списку» Міністерства культури Державне агентство України з питань кіно (Держкіно) скасувало державну реєстрацію та визнало недійсними прокатні посвідчення на всі сезони серіалу «Свати».

Фото: kino-teatr.ru

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY