detector.media
28.11.2017 16:41
Українська медіа Е-школа (UMESchool) оголошує набір на курс «Cоціальна журналістика у цифрову епоху»
Українська медіа Е-школа (UMESchool) оголошує набір на курс «Cоціальна журналістика у цифрову епоху»
Українська медіа Е-школа (UMESchool) розпочинає набір заявок на навчальний курс «Соціальна журналістика у цифрову епоху».

Курс проходитиме за підтримки Посольства Швеції, Незалежної асоціації  телерадіомовників (НАМ). До навчання запрошуються журналісти, редактори, а такоє інші учасники регіональних, друкованих та on-line видань!

Курс є абсолютно безкоштовним  для всіх учасників. Для реєстрації необхідно заповнити заявку для участі та аплікаційну форму.

Весь курс – це 3 модулі (3 місяці) навчання. Кожний модуль включає в себе три дні очного інтенсиву (м. Київ) та чотири тижні – дистанційного навчання з feed-back від тренерів.

Учасники матимуть змогу ознайомитися зі шведським досвідом соціальної журналістики.

Всього місць для учасників – 14.

Нагадуємо, навчання для всіх учасників – абсолютно безкоштовне. Учасники самі сплачують вартість проживання та проїзду.

Дати курсу:

1 модуль: 8-9-10 грудня 2017 року

2 модуль: 19-20-21 січня 2018 року

3 модуль: 23-24-25 лютого 2018 року

Захист проектів: 24 березня 2018 року

Бажаєш отримати професію майбутнього?  Чи може мрієш створювати нові тренди і формати ? Тоді швиденько обирай для навчання курс «Соціальна журналістика у цифрову епоху» і рушаймо  разом до перемог та майбутнього з нами! Ми чекаємо на тих, хто готовий писати  більше, ніж просто новини і показувати реальність як вона є у всіх фарбах.

Ми навчимо вас знаходити невідомих героїв і неординарні, нетипові, іноваційні соціальні  теми, які будуть викликати суспільний інтерес, яскраво писати про  хороші  справи та «больові» точки суспільства, створювати  репортажі  та історії, професійно працювати з героями. Студенти дізнаються про особливості зйомки соціальних роликів, та новітні тенденції соціальної журналістики у соціальних мережах, про те, як доступно та якісно писати на соціальну тематику, знаходити нові теми і ракурси в соціальній журналістиці.На всіх учасників очікує шалений інтенсив : креативні ідеї у пошуку соціальних тем, теоретичні знання і практичні навички з підготовки різних жанрів та форматів, актуальний інструментарій для підвищення якості журналістських матеріалів.

Наші тренери:

Оксана Панасівська, тренер з соціальної журналістики, екс-генпродюсер «Нового каналу», продюсер соціальних проектів « Серце підкаже», «Гордість країни», « Про життя», Директор Ukrainian Media E- School (UMES)

Олег Джолос, журналіст, медіатренер, доцент Інституту журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка, кандидат наук з соціальних комунікацій.

Разом із професійними тренерами ми розкриємо секрети в сфері соціальної журналістики, поділимося досвідом,  необхідними теоретичними та практичними знаннями.

Створюйте, навчайтесь та драйвуйте вперед разом з нами!

«Ukrainian Media E- School» - це сучасні курси підвищення кваліфікації для журналістів та медіаменеджерів.

Сайт школи: http://umeschool.net

Більше деталей на офіційній сторінці у  Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY