detector.media
27.11.2017 16:34
Українська делегація доповість в Брюсселі про російські інформаційно-психологічні операції в медіа
Українська делегація доповість в Брюсселі про російські інформаційно-психологічні операції в медіа
Постійна делегація Верховної Ради в Парламентській асамблеї НАТО представить доповідь «Російські підривні інформаційно-психологічні операції в соціальних медіа» на засіданні міжпарламентської ради Україна - НАТО в Брюсселі.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна, посилаючись на голову цієї делегації Ірину Фріз.    

«Сьогодні постійна українська делегація в ПА НАТО під головуванням першого віце-спікера Ірини Геращенко розпочинає в Брюсселі роботу в міжпарламентській раді Україна-НАТО. ...В рамках заходу представляємо нашу доповідь «Російські підривні інформаційно-психологічні операції в соціальних медіа», - написала пані Фріз у своєму Facebook.

Депутатка упевнена, що, з огляду на певну недооцінку руйнівної діяльності інформаційних військ Міноборони РФ на території демократичних країн, ця доповідь не лише буде актуальна, а й дасть змогу партнерам України зробити висновки про масштабність і деструктивність цих впливів.

За словами Ірини Фріз, в програмі засідання міжпарламентської ради Україна-НАТО такі питання, як співпраця Україна-НАТО, механізми публічної дипломатії, протидія України, НАТО та ЄС російській гібридній війні, ситуація на Донбасі та в Криму, пріоритети зовнішньої політики й роль парламенту.

Як повідомляв «Детектор медіа», у Верховній Раді зареєстровано законопроект, який має на меті надати Міністерству інформаційної політики право замовляти телерадіокомпаніям виробництво контрпропагандистських програм для поширення на тимчасово окупованих територіях України та в інтернеті.

Фото: iPress.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY