detector.media
24.11.2017 19:03
Мовлення українського радіо на Крим складно заглушити – Хоркін
Мовлення українського радіо на Крим складно заглушити – Хоркін
Мовлення українського радіо, що відбувається на середніх хвилях, через технічні особливості складно заглушити у зв'язку з використанням потужних передавачів

Про це «Радіо Свободі» повідомив генеральний продюсер «Українського радіо» Дмитро Хоркін.

«Це АМ діапазон, він дуже популярний в країнах з великою територією, в тому числі в США. Ми працюємо на передавачі в тисячу чотириста тридцять один кілогерц, дуже потужному. Передавачі, які працюють на середніх хвилях, дуже потужні, на відміну від FM-мовлення, тому середні частоти складно глушити. Цей передавач працює на частоті 549 кілогерц, один передавач споживає 500 кіловат, це дуже велика потужність», – повідомив пан Хоркін.

Він додав, що на утримання передавачів, що використовуються для здійснення мовлення на територію анексованого Криму, необхідно близько 14 млн грн. на рік.

Нагадаємо, оператор комунікацій телевежі в селі Чонгар Херсонської області збільшив потужність мовлення на територію анексованого Росією Криму більш ніж утричі - з 0,3 кВт до 1 кВт.

Українське мовлення з телерадіокомунікаційної вежі, яка знаходиться біля пункту пропуску Чонгар у Херсонській області, досягає передмістя Судака в анексованому Криму.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY