detector.media
24.11.2017 10:32
Названо дату прем’єри екопроекту телеканалу ZIK «Вижити в Україні»
Названо дату прем’єри екопроекту телеканалу ZIK «Вижити в Україні»
Прем'єра екопроекту під назвою «Вижити в Україні», головна тема якого - виживання однієї людини й усієї країни в умовах екологічних проблем, відбудеться в ефірі телеканалу ZIK у суботу, 25 листопада, о 15:10.

Про це «Детектору медіа» повідомили в прес-службі ZIKу.

Журналісти показуватимуть справжній стан екологічної ситуації в країні, а допомагатимуть їм відомі люди, які також розуміють, що довкілля, в якому ми існуємо, – це питання виживання всієї нації.

Ведучими перших випусків нового проекту, який на каналі називають безпрецедентним, стали українська співачка, переможниця Євробачення-2004 Руслана й українська театральна та кіноакторка, громадська активістка Римма Зюбіна. Вони на власному прикладі продемонструють глядачам, як складно жити в середовищі винищення природних ресурсів.

Руслана відвідала Українські Карпати, а саме гуцульське село Шешори на Івано-Франківщині, де прогресує вирубка та фактичне знищення прадавніх карпатських лісів. А Римма Зюбіна завітала в Маріуполь, де дослідила екологічну ситуацію в місті.

«Ідея проекту – залучити відомих людей до боротьби за природу України, аби показати і високим чинам, і простим українцям, що ця проблема стосується кожного і часу зволікати уже немає», – коментує керівник департаменту програм власного виробництва телеканалу ZIK Ольга Мовчан.

Які шокуючі факти відкриються знімальній групі ZIKу? Де в нас все ж дотримуються міжнародних екологічних стандартів? Хто ще з українських зірок долучиться до унікального екологічного проекту?

«Вижити в Україні» на телеканалі ZIK з 25 листопада щонеділі о 15:10.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY