detector.media
Детектор медіа
23.11.2017 17:46
В американському серіалі агента ЦРУ доправили в окуповане місто Луганської області
В американському серіалі агента ЦРУ доправили в окуповане місто Луганської області
Події в одному з епізодів серіалу «Відважні» розгортаються у місті «Свердловськ», яке захопили «російські повстанці»

Шанувальники американського серіалу «Відважні» (The Brave) режисера Бреда Андерсона помітили, що в другому епізоді першого сезону творці торкнулися теми конфлікту України та Російської Федерації. Ба більше, події цього епізоду, який має назву «Правила Москви» (Moscow Rules) розгортаються в такому-собі місті Свердловськ, яке, як кажуть герої в кадрі, «знаходиться на спірній території, яка кишить російськими повстанцями».

За сюжетом російські найманці нападають на секретну базу ЦРУ в українському «Свердловську» та женуться за особливим оперативником ЦРУ в Україні. Головні герої рушають до Луганської області України, аби врятувати колегу.

Поміж сюжетними колізіями трохи дивно спостерігати, як виглядає в американському серіалі окуповане місто Луганської області. На деяких вивісках, які потрапляють в кадр, можна побачити кумедну плутанку між українською літерою «є» та російською «э», але є й коректні оголошення на стінах, навіть розпис трапляється. Щоправда, більшість інтер’єрів та екстер’єрів нібито потрапила в кадр з сімдесятих років.

А отак, приміром, на погляд американських кіношників, виглядає лазня в Україні:

До того ж одна з епізодичних героїнь чомусь зазначає, що «це святе місце – рідке місце в цій країні, де жінки можуть розслабитися».

 

Ось це – головний злодій епізоду. Російськомовний актор дуже старанно інтонує, міцно зціпивши зуби – виглядає це досить кумедно.

Але роль серйозна, тому що він за словами героїв серіалу, «майор Олексій Збаров – один з найжорсткіших кремлівських шукачів контррозвідки».

Фото: скріншоти з відео

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY