detector.media
23.11.2017 15:47
Юлія Голота повернулась у AGAMA сommunications та зайняла керівну посаду
Юлія Голота повернулась у AGAMA сommunications та зайняла керівну посаду
Юлія Голота стала керуючим директором DDB Group (об'єднані Tribal Worldwide, Kyiv і Visage DDB), що входить до комунікаційної групи AGAMA

Про це повідомляє прес-служба групи.

На посаді керуючого директора DDB Group пані Голота займатиметься інтеграцією команди і фокусом на розвиток продуктів та сервісів в рамках нової об'єднаної структури DDB.

«Для комунікаційної групи AGAMA я – людина не нова. І дуже приємно повертатися в ті місця, де ти практично починав свій рекламний шлях. Безумовно, сьогодні це вже новий виклик і новий етап у професійному житті. Участь у трансформації двох сильних команд і відкриття їх потенціалу по-новому – це складні і нестандартні завдання, але саме вони і ваблять», – прокоментувала пані Голота своє призначення.

«Нам приємно, що Юлія повертається до нашої команди через стільки років. Її різносторонній досвід дуже важливий для поточного розвитку інтегрованого маркетингового потенціалу AGAMA сommunications та для бізнес-потреб клієнтів DDB Group», – прокоментував президент холдингу Atlantic Group Ендрю Бейн.

В релізі повідомляється, що в рекламній сфері пані Голота має 15-річний стаж, з яких 10 років займала керівні посади в Think!McCann. Має досвід роботи з міжнародними та українськими брендами (Carlsberg Ukraine, L'Oreal, MasterCard, Nestle, «Комо», «Наша ряба» та іншими). До цього пані Голота очолювала відділ з розвитку бізнесу в Provid/BBDO.

 Agama сommunications – українська комунікаційна група, до складу якої входить 14 агентств у сферах комунікацій: креативні сервіси (Visage DDB, PROVID, Scholz & Friends Kyiv, New Mix), медіа-сервіси (OMD Media Direction Ukraine, Radio Expert), діджитал-сервіси (Tribal Worldwide, Kyiv, Liquid7, Ebola), маркетингові сервіси (Talan Communication, Clever Force, Talan Events), PR & GR (Pleon Talan, GROU).

Нагадаємо, з 14 березня тимчасово виконуючою обов’язки CEO української комунікаційної групи AGAMA communications призначена Євгенія Мур, яка раніше займала посаду директора з інтегрованих маркетингових комунікацій компанії Coca-Cola (Росія, Україна, Білорусь). Рішення було прийнято Board of Directors Atlantic Group.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY