detector.media
22.11.2017 19:13
Чернівецьке громадське телебачення Infokey запускає другий сезон проекту «Реформи зблизька»
Чернівецьке громадське телебачення Infokey запускає другий сезон проекту «Реформи зблизька»
Чернівецьке громадське телебачення Infokey відкрило новий сезон проекту про соціальні реформи

Про це повідомляє прес-служба онлайн-ЗМІ.

Зазначено, що програма висвітлюватиме медичну, освітню реформи, підвищення енергоефектиності. Також кілька випусків будуть присвячені реформам у сфері юстиції та правопорядку.

«Ми плануємо відзняти дев’ять передач – яскравих, динамічних, наповнених відео-інфографікою,  – і розповісти буковинцям про регіональний вимір реформ, що тривають в нашій країні» – розповів головний редактор ЗМІ Максим Волошин.

За повідомленням прес-служби, кожна з передач матиме елемент тренінгу: експерти навчатимуть, як користуватися можливостями, які відкривають реформи.

За словами співзасновниці онлайн-ЗМІ Ольги Гришин-Грищук, проект також направлений на підвищення рівня обізнаності місцевих журналістів про реформи в країніі.

«Для зйомки кожної передачі ми запрошуємо кількох експертів із Києва, що беруть безпосередню участь у розробці та втіленні конкретної реформи. Ми не ховаємо цих ексклюзивних осіб, а навпаки – організовуємо відкриті для усіх ЗМІ прес-клуби, де можна поставити дуже конкретні запитання експерту, взяти його контакти і запросити в ефір», – розповіла вона.

Як нагадує прес-служба, у попередньому сезоні «Реформи зблизька» йшлося про зміни у сферах місцевого самоврядування та децентралізації, податкових регулювань, боротьби з корупцією та прозорості фінансів, конституційних змін.

Детальніше про роботу Чернівецького громадського ТБ можна дізнатися у матеріалі «Детектора медіа».

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY